Benefiet- avond Mainlife in 013

Ticketmaster
Benefiet- avond Mainlife in 013
Benefiet- avond Mainlife in 013

Jermaine de Wind, 27 jaar en geboren Tilburger heeft onze hulp nodig in zijn strijd tegen Glioblastoma (hersentumor). Er is 250.000 euro nodig voor behandeling in Amerika. 013 Steunt Jermaine in zijn strijd en doet dit door middel van een benefietavond op zondag 5 februari aanstaande, van 20.00 uur tot 00.30 uur.

Er wordt op het moment nog hard gewerkt aan de volledige line-up maar reken maar op een gezellige avond met de tofste live acts en dj’s, onder andere Kid de Blits, JPB, DNS x TLM, Sueside, Fab & Paans en nog veel meer.

Wil je erbij zijn? Haal je kaartje voor 10 euro in de voorverkoop of op de avond zelf aan de deur. De volledige opbrengst gaat naar Mainlife.

Mainlife
Datum: 05 februari
Zaal: 013
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Ticketmaster