DeWolffest naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
DeWolffest naar Tivoli Vredenburg
DeWolffest naar Tivoli Vredenburg

In 2017 viert DeWolff zijn 10-jarig bestaan! De zweterige dag waarop drie snotjochies een Geleense kelder indoken om Gold and Seaweed the schrijven is alweer een decennium geleden. CELEBRATION TIME! Op 29 april 2017 organiseert DeWolff zijn eerste eigen DEWOLFFEST. Ze hebben zelf 10 fantastische bands uitgekozen, van lokale helden aan de vooravond van succes The Dawn Brothers tot grote Britse muzikale helden Wolf People en Little Barrie! En dat is nog niet alles: een Electrosaurus Mobile Analog Studio, vintage kledingstands, vinyl, DeWolff bier, een DeWolff foto-expo en een speciale nieuwe release vormen slechts een greep uit de feestelijke hoogtepunten van het festival!

line-up DeWolff
Wolf People
Little Barrie
Birth of Joy
The Dawn Brothers
Money and the Man
Black River Delta
Akula Rhythm band
Nachtschade
Mitch Rivers

DeWolffest
Datum: 29 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 15:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek