Emma Ruth Rundle naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Emma Ruth Rundle naar Tivoli Vredenburg
Emma Ruth Rundle naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Emma Ruth Rundle maakt een even donkere als dreigende combinatie van post-rock en gothicfolk. Zelf noemt ze Kate Bush als een van haar inspiratiebronnen, al hoor je in haar zang af en toe ook Tori Amos terug. Muzikaal is het echter allemaal een stuk heftiger dan bij die twee zangeressen: Rundle’s nummers eindigen niet zelden in shoegaze-achtige gitaarerupties waarin ze ook vocaal alle grenzen opzoekt. Geen muziek die je opzet bij een kinderfeestje, dus. De titel van haar vorig jaar verschenen tweede album zegt eigenlijk alles: Marked For Death. Beklemmend mooi!

Emma Ruth Rundle
Datum: 24 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek