Golden Heerink Tour naar Hedon

Ticketmaster
Golden Heerink Tour naar Hedon
Golden Heerink Tour naar Hedon

Op 15-jarige leeftijd is Bert Heerink begonnen in het Achterhoekse bandje Treshold, inmiddels is hij uitgegroeid tot icoon van de Nederlandse popmuziek. Een mijlpaal om bij stil te staan. Bert Heerink niet alleen 50 jaar in het vak, maar viert hier ook zijn 65e levensjaar. Dit feest wordt compleet gemaakt met voorbeeld en vriend Jan Akkerman.

Zanger Bert Heerink is niet alleen beroemd om zijn waanzinnige rockstem. Deze legendarische man scoorde met de band Vandenberg wereldwijd grote hits als Burning Heart en Different Worlds en tourde langs de grote stadions in Engeland, Canada, Amerika en Japan. Zijn comeback in Nederland maakt hij als zanger van de opvallende Heineken reclames. Ook was Bert leadzanger van Kayak en werkt hij vanaf 2012 samen met Jan Akkerman in My Brainbox. Verder is Heerink bekend geworden door het maken van de nummers Het Afscheid, Disney’ s Twee Wereld en natuurlijk van het prachtige Julie July.

Golden Heerink Tour
Datum: zo 28 jan 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek