Good Charlotte naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Good Charlotte naar Tivoli Vredenburg
Good Charlotte naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse band Good Charlotte kleurde de jaren nul met poppunkpareltjes als Lifestyles Of The Rich And Famous, Girls & Boys en I Just Wanna Live. Tijdens die hoogtijdagen van het genre verkocht Good Charlotte moeiteloos vijf miljoen exemplaren van hun doorbraakalbum The Young And The Hopeless (2002) en stonden ze samen met collega’s Blink-182, Sum 41 en Simple Plan aan de top. Na vijf albums laste de band in 2011 een pauze in, maar gelukkig hervonden ze hun muzikale vonk en kwamen in 2016 terug met Youth Authority, een verrassend afwisselend album. Party like it’s 2003!

Good Charlotte
Datum: 10 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 18:30
Zaal open: 18:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek