(həd) p.e.& Sumo Cyco naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
(həd) p.e.& Sumo Cyco naar Tivoli de Helling
(həd) p.e.& Sumo Cyco naar Tivoli de Helling

De Californische band (həd) p.e. maakt al sinds 1994 een explosieve mix van rap, metal, punk, reggae en rock. In die 23 jaar kende de band veel bezettingswisselingen, maar aan het hoofd staat nog steeds rapper Jared Gomes. Vorig jaar verscheen hun tiende album, toepasselijk Forever! getiteld.

Sumo Cyco is de band van de Canadese singer-songwriter/actrice Skye Sweetnam. Hun bizarre video’s trekken veel kijkers op YouTube, maar de muziek – naar metal neigende punkrock – is minstens even goed. Eind maart verschijnt hun tweede album Opus Mar!

(həd) p.e.& Sumo Cyco
Datum: 29 maart
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek