HANDED & Amongster naar Paradiso

Ticketmaster
HANDED & Amongster naar Paradiso
HANDED & Amongster naar Paradiso

HANDED is de nieuwe band van Stef Classens, die in 2014 nog De Beste Singer-Songwriter van Nederland won. Donkere gitaarpartijen, grote drums en stuwende synths vormen de basis voor muziek. De eerste optredens bevatten een aftershow van Passenger in de Ziggo Dome en een plek op het Stille Nacht Festival in Rotterdam.

Amongster wordt in België wel eens “de Gentse Thom Yorke” genoemd. Een vergelijking die je niet zomaar krijgt, maar moet verdienen. En dat heeft hij gedaan met zijn debuutalbum ‘Trust Yourself To The Water’, waarvan de single ‘Butcher’s Boy’ regelmatig op StuBru te horen is en ook voet aan wal begint te krijgen op de Nederlandse radio. Indiepop met drumcomputers en puntige gitaren.

HANDED & Amongster
Datum: Zondag 26 maart 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek