Peter Hook & The Light naar 013

Ticketmaster
Peter Hook & The Light naar 013
Peter Hook & The Light naar 013

Dat Peter Hook bassist en mede-oprichter was van de legendarische post-punk band Joy Division hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen. Met zijn herkenbare en dominante speelstijl was de Brit bepalend voor het typische geluid van de band die eind jaren ’70 furore maakte. Later deed Hook dit nog eens dunnetjes over bij de band New Order, waar hij de rol van frontman op zich nam. New Order groeide uit tot een van de iconen van de new wave en dance in de jaren ’80.

Tijdens dit concert speelt hij met zijn band The Light ‘Substance’, de verzamelalbums van Joy Division en New Order die respectievelijk in 1987 en 1988 verschenen. Kortom: de uitgelezen kans om vanavond de beste songs van deze twee baanbrekende bands live te aanschouwen!

Peter Hook & The Light
Datum: do 26 okt ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop vanaf 28 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek