Procol Harum naar Metropool

Ticketmaster
Procol Harum naar Metropool
Procol Harum naar Metropool

A Whiter Shade Of Pale inderdaad. Een song die voor eeuwig met Procol Harum verbonden is. Met de benaming “liedje” doe je de compositie eigenlijk tekort. En hoewel het hoofdthema overduidelijk is geleend van Bach weten Gary Brooker en Keith Reid er geschiedenis mee te schrijven. Het Hammond orgel, de slome drums, de stem van Brooker en dan die tekst waar niemand eigenlijk een snars van begrijpt. De single is in elk geval het startschot van de carrière van Procol Harum dat sindsdien in wisselende bezettingen, maar altijd met Brooker en Reid, rond de wereld tourt en albums blijft maken tot groot genoegen van vele liefhebbers.

Procol Harum
Datum: zo. 24 sep 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek