Rafet El Roman naar Muziekgebouw Eindhoven

Ticketmaster
Rafet El Roman naar Muziek- gebouw Eindhoven
Rafet El Roman naar Muziek- gebouw Eindhoven

De Turkse popartiest Rafet El Roman komt op veler verzoek in april naar Nederland. Op vrijdag 14 april staat hij in Muziekgebouw Eindhoven. Rafet El Roman is de meester van romantische nummers en geliefd bij jong en oud. Sinds zijn doorbraak in Turkije in 1995 met nummer “Seni Seviyorum” is hij niet meer weg te denken uit de Turkse muziekwereld. Door de vele albums die hij sindsdien heeft uitgebracht, de talloze prijzen die hij heeft gewonnen en de nieuwe talenten die hij op weg heeft geholpen is Rafet een artiest met hoog aanzien.

Als zoon van een arbeidersfamilie uit Duitsland, waar hij vanaf zijn zevende levensjaar woont, begon Rafet al op 16 jarige leeftijd met nummers schrijven en zingen. Nog vóór zijn doorbraak in Turkije kwam zijn muzikale carrière al in Duitsland van de grond. Hij ontving in deze periode vele prijzen, waaronder die voor ‘Talent van het Jaar’ in 1992. Rafet geniet daarom zowel in Duitsland als in Turkije veel erkenning.

Rafet El Roman
Datum: Vrijdag 14 april
Zaal: Muziekgebouw Eindhoven
Aanvang: 20.15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek