Sue The Night naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Sue The Night naar de Tolhuistuin
Sue The Night naar de Tolhuistuin

Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al een aantal jaar de drijvende kracht achter de gelijknamige zeskoppige indie/popband. Sinds debuutalbum ‘Mosaic’ in 2015 behaalde de band 3FM Megahits met ‘The Whale’ en ‘The World Below’ en speelde op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop.

In april verschijnt opvolger ‘Wanderland’, waarbij grote thema’s als omgaan met voor- en tegenspoed, verlies en trouw blijven aan jezelf behandelt worden. “Innerlijk ronddolen en van het pad af raken zonder de weg kwijt te zijn”, zo omschrijft Sue het tweede album dat ze deels schreef in een oude boerderij in Friesland.

“Wanderland was een avontuur om te maken, we gingen voor het eerst als band de studio in en ik ben verliefd op de sound! We zijn heel benieuwd hoe onze fans de nieuwe songs gaan ervaren en gaan er bijzondere avonden van maken in de clubs”, aldus Sue.

Sue The Night
Datum: Woensdag 12 april 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek