Sue The Night naar Doornroosje

Ticketmaster
Sue The Night naar Doornroosje
Sue The Night naar Doornroosje

Sue The Night, oftewel Suus de Groot, is geen onbekende in het Nederlandse popcircuit. In 2011 bereikte ze de finale van de Grote Prijs van Nederland en in 2012 was ze al te zien op de Popronde. Sue The Night maakt lichte, toegankelijke popmuziek, waarbij muziekstijlen als roots en indiepop om de hoek komen kijken. De Groot luisterde zelf veel naar singer-songwriters uit de jaren zestig en zeventig, zoals Neil Young en Fleetwood Mac. Samen met producer Linda van Leeuwen (Bombay Show Pig) kon ze op haar debuutalbum ‘Mosaic’ een mooi eigen geluid tot stand brengen. Haar tweede album is klaar en verschijnt binnenkort.

Sue The Night
Datum: 16 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek