Sue The Night naar Metropool

Ticketmaster
Sue The Night naar Metropool
Sue The Night naar Metropool

Sue The Night; Eindelijk eens een keer een band met een zangeres ook en dan ook nog eens niet de eerste de beste! Maar Sue The Night is dus een band, laat daar geen twijfel over bestaan. Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al een aantal jaar de drijvende kracht achter de gelijknamige zeskoppige indie/popband. Sinds debuutalbum ‘Mosaic’ in 2015 behaalde de band 3FM Megahits met ‘The Whale’ en ‘The World Below’ en speelde op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop. Was je op onze avond rondom David Bowie vorig jaar dan heb je haar ook gehoord trouwens. Oh ja; ze maken geweldige liedjes!

Sue The Night
Datum: zo. 23 april 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek