Sue the Night naar ‘t Paard

Ticketmaster
Sue the Night naar ‘t Paard
Sue the Night naar ‘t Paard

Sue the Night brengt op 14 april haar tweede album ‘Wanderland’ uit en gaat op tour langs de Nederlandse clubzalen. Het zestal is momenteel de huisband van ‘De Wereld Draait Door’.

Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al een aantal jaar de drijvende kracht achter de gelijknamige zeskoppige indie/popband. Sinds debuutalbum ‘Mosaic’ in 2015 behaalde de band 3FM Megahits met ‘The Whale’ en ‘The World Below’ en speelde op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop.

Op ‘Wanderland’ behandelt Sue grote thema’s als omgaan met voor- en tegenspoed, verlies en trouw blijven aan jezelf. “Innerlijk ronddolen en van het pad af raken zonder de weg kwijt te zijn”, zo omschrijft Sue het tweede album dat ze deels schreef in een oude boerderij in Friesland. “Wanderland was een avontuur om te maken, we gingen voor het eerst als band de studio in en ik ben verliefd op de sound! We zijn heel benieuwd hoe onze fans de nieuwe songs gaan ervaren en gaan er bijzondere avonden van maken in de clubs”, zo zegt Sue.

Sue the Night
Datum: 13 april
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek