The Kyle Gass Band naar Sugarfactory

Ticketmaster
The Kyle Gass Band naar Sugarfactory
The Kyle Gass Band naar Sugarfactory

Eigenlijk heeft Kyle Gass geen introductie meer nodig als de wederhelft van Jack Black in rockband Tenacious D. Echter weet niet iedereen wat KG doet als hij niet in “The Greatest Rock Band In The World” speelt. Dan toert hij namelijk al rovend en plunderend de wereld over met zijn eigen soloband. Zwaar bewapend met classic rocksongs van het meest recente album ‘Thundering Herd’ komt de band uit de Amerikaanse Stad der Engelen dit jaar weer naar Europa. De KGB wordt gecompleteerd door vocaal fenomeen Mike Bray, gitaarvirtuoos John Konesky, de fotograferende bassist Jason Keene en Michael Jackson look-a-like drummer Tim Spier.

The Kyle Gass Band
Datum: 15 april
Zaal: Sugarfactory
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek