The Paladins naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
The Paladins naar de Tolhuistuin
The Paladins naar de Tolhuistuin

The Paladins in de originele bezetting: Dave Gonzalez (gitaar, zang), Thomas Yearsley (bas), Brian Fahey (drums). Roots rock en rockabilly, bijna vijfentwintig jaar gerijpt, als een goede whisky op een eikenhouten vat. The Paladins werd begin jaren tachtig opgericht op de middelbare school, door gitarist Dave Gonzales en contrabassist Thomas Yearsley. Vanuit San Diego bracht de band sinds die tijd acht studioalbums en een paar albums met live-opnames uit. Met daarbij jaarlijks grofweg 200 shows over de hele wereld verkreeg de band de reputatie als een van de hardst werkende bands van Amerika. In 2004 hield The Paladins het even voor gezien, wat betreft nieuwe albums dan, maar het lijkt erop dat niets ze van het podium kan houden, want ze toeren er nog steeds lustig op los.

The Paladins
Datum: Woensdag 19 april 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 27 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek