Francis and the Lights naar Bitterzoet

Ticketmaster
Francis and the Lights naar Bitterzoet
Francis and the Lights naar Bitterzoet

Francis and the Lights is het muziekproject van Francis Farewell Starlite. Samen met verschillende contributors bracht de producer en zanger sinds 2007 verschillende EP’s uit waarop de soulvolle r&b release na release meer vorm krijgt. Dat leverde samenwerkingen op met invloedrijke artiesten als Chance The Rapper en Frank Ocean, waardoor de basis voor zijn doorbraak gelegd was. Voor het debuutalbum ‘Farewell, Starlite’ dat vorig jaar uitkwam, werkte Francis samen met onder andere Kanye West, Cashmere Cat en Bon Iver. De liveshows van Francis and the Lights zijn spectaculair. Want naast dat ‘and the lights’ staat voor de pixels in het scherm, slaat dit ook op de indrukwekkende lichtshow waarmee hij het publiek verrast.

Francis and the Lights
Datum: Dinsdag 07 maart 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 3 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek