D.R.I. naar de Effenaar

Ticketmaster
D.R.I. naar de Effenaar
D.R.I. naar de Effenaar

Na een uitverkochte kleine zaal in de zomer van 2015, kon D.R.I. Eindhoven en de Effenaar niet stilletjes voorbij gaan. Dus hop: we gaan thrashend de zomer in!

D.R.I. heeft ons allemaal laten kennismaken met de agressieve, thrash-punk sound die door vele bands is overgenomen. Sinds de oprichting van de band 30 jaar geleden zijn deze gasten een van de weinige geweest die trouw zijn gebleven aan de underground sound en pure punk roots. Ze mogen zich niet voor niets rekenen tot het selecte gezelschap van bands waarvan Slayer een nummer gecoverd heeft. D.R.I. rockt nog steeds harder dan je favoriete band van nu en dat gaan ze vanavond laten zien ook.

D.R.I.
Datum: 21 juni
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek