Day Wave naar de Melkweg

Ticketmaster
Day Wave naar de Melkweg
Day Wave naar de Melkweg

Jackson Phillips maakt pas sinds 2014 muziek onder de naam Day Wave, maar de 26-jarige artiest heeft snel naam weten te maken in de DIY-scene. Nadat hij afscheid nam van de synth-heavy tunes die hij maakte als helft van het electro-pop duo Carousel, maakt Day Wave nu dromerige, door gitaar gedreven indiepop. Fans van bands als Real Estate en The Whitest Boy Alive zullen dit zeker tof vinden. Hij schrijft en produceert al zijn liedjes zelf en hij speelt alle instrumenten; een echte alles kunner dus. Zijn eerste twee EP’s staan vol sfeervolle en zomerse nummers waar de synths vanaf druipen.

Day Wave
Datum: 19 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 3 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek