Declan McKenna naar de Effenaar

Ticketmaster
Declan McKenna naar de Effenaar
Declan McKenna naar de Effenaar

Mac DeMarco en Jake Bugg hebben er een broeder bij, Declan McKenna wordt een grote! Begin deze maand had dit jonge megatalent al een 3FM Megahit te pakken met ’Isombard’ en als het aan Declan zelf ligt, komen daar zeker nog enkele tientallen bij. Zijn songs zijn puntig, catchy en hebben bijna allemaal een Casio keyboard tune of gitaarlijntje dat je na weken nog steeds mee neuriet. Zijn lyrics gaan over zijn eigen generatie, die net zo verloren lijkt als ze verslaafd is aan mobieltjes en de grootst mogelijke moeite heeft met keuzes maken. Behalve dan de keuze dan ze allemaal verslaafd zijn aan de 18-jarige Declan McKenna. En jij ook, na zijn Lichting show in Alstadt. Deze jongen wordt namelijk nog een hele meneer!

Declan McKenna
Datum: 22 februari
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek