Mac DeMarco naar Paradiso

Ticketmaster
Mac DeMarco naar Paradiso
Mac DeMarco naar Paradiso

De ultieme slacker Mac DeMarco staat bekend om zijn nonchalante, maar pakkende gitaarrockliedjes en zijn onstuimige optredens waar de rock ’n roll van af spat. DeMarco brak in 2014 bij het grote publiek door met zijn tweede album ‘Salad Days’. Die doorbraak heeft weinig invloed op zijn muziek, want in 2015 levert hij met ‘Another One’ weer een typische blue wave plaat af. Op 5 mei verschijnt zijn nieuwe album ‘This Old Dog’. Deze langspeler is opgenomen in een tijd waarin Mac verhuisde van het New Yorkse Queens naar Los Angeles. Ook gebruikte de geboren Canadees veel meer de akoestische gitaar voor dit album. Daarover zegt hij het volgende: ““This is my acoustic album, but it’s not really an acoustic album at all. That’s just what it feels like, mostly. I’m Italian, so I guess this is an Italian rock record.”

Mac DeMarco
Datum: Donderdag 30 november 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 3 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek