Dweezil Zappa naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Dweezil Zappa naar Tivoli Vredenburg
Dweezil Zappa naar Tivoli Vredenburg

De legendarische freakrocker, denker en provocateur Frank Zappa is sinds 1993 niet meer onder ons, maar gelukkig houdt zoon Dweezil de Zappa-erfenis springlevend. Vanavond doet hij Ronda aan met zijn ‘50 Years Of Frank’-tour, ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Freak Out! (1966), het debuutalbum van Zappa’s band The Mothers Of Invention. Samen met Scheila Gonzalez, David Luther (div. instrumenten), Kurt Morgan (bas), Ryan Brown (drums), Chris Norton (toetsen) en Cian Coey (zang) brengt Dweezil nummers van Freak Out! en uit de rest van Zappa’s immense catalogus!

Dweezil Zappa
Datum: 17 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek