Hayseed Dixie naar de Effenaar

Ticketmaster
Hayseed Dixie naar de Effenaar
Hayseed Dixie naar de Effenaar

De bluegrasscoverband Hayseed Dixie begon ooit als ‘Hillbilly tribute to AC/DC’ maar heeft de afgelopen jaren zo’n beetje elke rock-klassieker in een bluegrassjasje gehesen. ‘Highway To Hell’, ‘7 Nation Army’, ‘Eye Of The Tiger’, ‘Bohemian Rapsody’, ‘The Final Countdown’, noem ze maar op. Maar naast hitmonster zijn deze mannen uit Tennessee ook rasechte tourmonsters die meer dan 1000 zalen, festivals en bergtoppen platwalsten. Gewapend met banjo, humor en de beste nummers ooit geschreven, komen ze de kleine zaal van de Effenaar Rockgrassen. Be warned!

Hayseed Dixie
Datum: 19 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek