Hayseed Dixie naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Hayseed Dixie naar Tivoli de Helling
Hayseed Dixie naar Tivoli de Helling

Als je ‘Hayseed Dixie’ snel uitspreekt, weet je wat de grootste inspiratiebron is voor deze Amerikaanse bluegrassband: AC/DC. Hayseed Dixie speelt voornamelijk bluegrassversies van rockklassiekers uit de jaren zeventig en tachtig (denk aan: Led Zeppelin, Aerosmith en Bryan Adams), maar ook voor Strawberry Fields van The Beatles draaien ze hun mandoline, gitaar en viool niet om. De vier heren doen overigens ook eigen nummers, vanzelfsprekend allemaal in hun gepatenteerde plattelands-partystijl die ze zelf ‘rockgrass’ noemen. In 2015 verscheen hun laatste album: Hair Down To My Grass!

Hayseed Dixie
Datum: 17 MEI 2017
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek