Idina Menzel naar Carré

Ticketmaster
Idina Menzel naar Carré
Idina Menzel naar Carré

Na het uitbrengen van haar vijfde studioalbum idina heeft de Tony Award winnares Idina Menzel bekend gemaakt dit jaar ook naar Nederland te komen. Op vrijdag 23 juni staat de zangeres en actrice in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De show is onderdeel van haar 2017 World Tour. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 3 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Tijdens haar wereldtournee speelt de Amerikaanse actrice, zangeres en musicalster een geheel nieuwe show met nummers van haar meest recente album idina maar uiteraard ook vele popklassiekers, favoriete nummers uit de theaters en werk uit haar eigen oeuvre. Idina Menzel is bij het grote publiek bekend door de succesvolle Disney animatiefilm Frozen. Hierin vertolkte zij de stem van Elsa en zong de wereldhit Let It Go waarmee ze niet alleen de Billboard Top 10 behaalde, maar ook de Oscar voor Beste Original Song won.

Idina Menzel begon haar carrière als Maureen in de Pulitzerprijs winnende musical Rent en won vervolgens haar eerste Tony Award voor haar vertolking van Alphaba in de musical Wicked. De actrice was daarnaast ook nog te zien als de moeder van Rachel Berry in de populaire televisieshow Glee en op het witte doek te bewonderen naast actrices Susan Sarandon en Amy Adams in de film Enchanted.

Begin dit jaar verscheen de moderne remake van de klassieker Beaches waarin Menzel de rol van CC vertolkt. In 2015 was Idina Menzel te zien in de rol van Elizabeth in de Broadway show If/Then, waarvoor ze haar derde Tony nominatie heeft gekregen. Tijdens de uitreiking van de Tony Awards in 2014 bracht ze het schitterende nummer Always Starting Over uit deze musical ten gehore. In 2012 schitterde de zangeres in haar eigen special Barefoot at the Symphony die werd uitgezonden door de Amerikaanse publieke omroep en kwam ze ook nog met een gelijknamig livealbum en tournee. Naast het album Barefoot at the Symphony heeft de internationale Broadway-ster nog drie soloalbums
Holiday Wishes, I Stand, Here en Still I Can’t Be Still uitgebracht.

Idina Menzel
Datum: Vrijdag 23 juni 2017
Zaal: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 3 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek