Kandace Springs naar Patronaat

Ticketmaster
Kandace Springs naar Patronaat
Kandace Springs naar Patronaat

Ze is pas 27 jaar en wordt nu al vergeleken met Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Roberta Flack en Norah Jones, maar ze doet ze absoluut niet na. Deze nashville based singer-songwriter en pianiste bracht haar debuutalbum, ‘Soul Eyes’ uit bij het gerennomeerde Blue Note Records. Soul, jazz en pop worden op harmonieuze wijze gemengd tot een geheel eigen sound. Met de komst van haar eerste EP in 2014, viel ze zo op dat ze direct werd uigenodigd om op te treden in grote Amerikaanse TV shows als David Letterman, Jimmy Kimmel Live en The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Niemand minder dan Prince nodigde haar vervolgens uit om met hem op te treden. “He encouraged me a lot before I recorded this new record, especially during the timein which I was trying to figure out my sound,” Aldus Springs. “He told me that I needed to do what comes naturallyto me. He was absolutely right.”

Kandace Springs
Datum: Wo 10 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek