Mister And Mississippi naar Metropool

Ticketmaster
Mister And Mississippi naar Metropool
Mister And Mississippi naar Metropool

Twee platen met indiefolk speelde deze band vol. En ook de zalen stroomden vol voor Mister and Mississippi. Maar toen plaat drie er moest komen sloeg de twijfel toe. Terug naar de basis en een vergelijkbaar album als de twee succesplaten ervoor opnemen? Daar hadden ze eigenlijk niet zo veel trek in. Hadden ze eigenlijk überhaupt nog wel zin in de band? Nou dat dan weer wel maar het was wel tijd voor een koerswijziging. De (akoestische) gitaren gaan overboord en de synthesizers doen hun intrede! En ja, dat is voor sommige mensen vast even schrikken.

Mister And Mississippi
Datum: za. 13 mei 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek