Racoon naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Racoon naar De Oosterpoort
Racoon naar De Oosterpoort

Racoon gaat in maart en april op tournee langs de Nederlandse clubs. De Zeeuwse band komt in het voorjaar ook met een nieuwe EP. Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet. “Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus zanger Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de band weer een tour langs het Nederlandse clubcircuit maakt. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

Racoon
Datum: Vrijdag 31 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
Voorverkoop vanaf 4 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek