Racoon naar Doornroosje

Ticketmaster
Racoon naar Doornroosje
Racoon naar Doornroosje

Racoon zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar zal verschijnen. Zanger Bart van der Weide heeft er het volgende over te vertellen:
“Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon. We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zit weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken dan ook enorm uit naar de opnames. Maar we kijken er zelfs nog meer naar uit om de nieuwe nummers ook live te spelen voor onze fans. Dat blijft gewoon te gek!”

Naast nieuw materiaal zal Racoon ongetwijfeld ook ouder repertoire ten gehore brengen. De band is intussen goed voor drie Edisons twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs en de act is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome en HMH. De band scoorde vele hits waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Racoon
Datum: 19 april
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
De kaartverkoop start op zaterdag 4 februari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek