Russ naar de Melkweg

Ticketmaster
Russ naar de Melkweg
Russ naar de Melkweg

Rappen, zingen, teksten schrijven, produceren en verschillende instrumenten bespelen; de in New Jersey geboren multi-instrumentalist Russ kan het allemaal. Geïnspireerd door legends 50 Cent en Eminem begon hij in 2010 met het releasen van gratis te downloaden mixtapes. Niet veel later richtte hij zijn eigen collectief/label ‘Diemon’ op waarin hij een grote following op o.a. Soundcloud wist te genereren. Zijn sound is superuniverseel gezien hij kan switchen van zowel soulful R&B ballads tot superharde bars op een moderne hiphopbanger. Met hits als ‘Losin Control’ en ‘What They Want’ geeft hij het controle verliezende publiek precies wat ze willen….Een dik concert!

Russ
Datum: 25 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek