Sef naar Rotown

Ticketmaster
Sef naar Rotown
Sef naar Rotown

Yousef Gnaoui, voor het grote publiek beter bekend als Sef, bestormde het Nederlandse hiphopcircuit in 2004 als kernlid van Flinke Namen. De Amsterdamse rapper heeft een grote vinger in de pap bij anthems van o.a. The Partysquad, Gers Pardoel, Dio en The Opposites; Broodje Bakpao, Bagagedrager en Me Nikes zijn inmiddels begrippen in de Nederlandse popcultuur.

Sef heeft altijd een killer hook in zijn vocabulaire; zijn recente werk verbreedt de horizon echter aanzienlijk. In 2015 bracht Sef bijvoorbeeld In Kleur uit, een levenslustige plaat met invloeden van funk, electro, Arabische en Afrikaanse muziek. De insteek was om zichzelf te verrassen door zowel de hiphop-trends als de tradities te mijden.

Op zijn komende album Excusez Moi keert Sef min of meer terug naar de basis: gewoon tien zo goed mogelijke tracks opnemen. Een verontschuldiging kun je het niet noemen, eerder een bevestiging van Sefs pure essentie als rapper en artiest. Het album telt bijdragen van Bokoesam, Faberyayo, Glen Faria, Dio en Yung Nnel.

Excusez Moi is misschien wel de meest natuurgetrouwe pijler voor Sef, maar als live-act gaat hij dit jaar flink uitpakken. Zowel een live band als DJs worden ingezet, oude tracks krijgen een nieuw jasje en het podium wordt voorzien van een spectaculaire lichtinstallatie. Verwacht een dikke show die je nog lang zult bijblijven. Er is geen excuus om hier niet bij te zijn!

Sef
Datum: 31 maart
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek