Shirma Rouse & Jazz Orchestra of the Concertgebouw naar 013

Ticketmaster
Shirma Rouse & Jazz Orchestra of the Concert- gebouw naar 013
Shirma Rouse & Jazz Orchestra of the Concert- gebouw naar 013

Van achtergrondzangeres bij Anouk, Chaka Khan en Metropole Orkest tot de beste soulstem van Nederland: Shirma Rouse heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Het grote publiek kent haar van The Voice Of Holland en optredens bij De Wereld Draait Door, RTL Late Night en diverse andere tv- en radioprogramma’s. Vanavond komt de vrouw met de fantástische stem naar 013 voor een ode aan haar grote heldin Aretha Franklin.

En niet in haar eentje! Rouse neemt het 17-koppige (!) Jazz Orchestra of the Concertgebouw mee. Dit orkest is van absolute wereldklasse. Dat lieten ze eerder al zien bij een show in 013 met orgellegende Dr. Lonnie Smith. Vanavond zullen ze ook jouw mond open laten vallen als ze samen met Shirma fantastische versies opvoeren van Aretha’s nummers, zoals ‘Baby I Love You’, ‘Natural Woman’ en ‘Respect’, maar ook gospel-klassiekers als ‘How I Got Over’ en Billie Holiday’s ‘God Bless the Child’.

Shirma Rouse & Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Datum: 8 april
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop vanaf 04 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek