Simon Keats & Mercy John naar 013

Ticketmaster
Simon Keats & Mercy John naar 013
Simon Keats & Mercy John naar 013

Onder het pseudoniem Simon Keats (o.a. bekend als toetsenist van The Kik) maakt Paul Zoontjens prachtige folk liedjes in de geest van de Greenwich Village folk beweging in de jaren ’60.

Na zijn debuutalbum ‘Time’ in 2010 (dat meer dan 8000 keer gedownload werd) besloot de singer- songwriter een maand lang in Los Angeles te verblijven, om te kijken wat er muzikaal gebeuren kan. Over deze ervaring schreef hij een boek, genaamd ‘Mr. Nobody 370’ en nam de L.A. sessions op – opgenomen en geschreven in Los Angeles met verschillende artiesten en producers.

Na dit avontuur stortte hij zich volledig op zijn carrière met The Kik. Tot daar eind 2015 verandering in kwam. Hij vertrok naar New York om zijn ‘folky roots’ te vinden. Het gaf de aanzet tot het opnemen van een 2e album ‘Space’. Dit album zal in maart 2017 het licht zien via Excelsior i.s.m. Condor Records.

Het voorprogramma van vanavond wordt verzorgd door Mercy John. Denk aan een combinatie van een Vintage Fender Twin Reverb amps, het klassieke geluid van een Telecaster en een goed vleugje folk america in de lijn van Ryan Adams en Tom Petty. Don’t need to say more!

Simon Keats & Mercy John
Datum: 02 april
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop vanaf 04 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek