Tim Akkerman naar Paradiso

Ticketmaster
Tim Akkerman naar Paradiso
Tim Akkerman naar Paradiso

De solo carrière van Tim Akkerman begon in 2011 met zijn debuutalbum getiteld ‘ANNO’, hedendaagse poprock met americana invloeden. De dertien nummers gooide hoge ogen en maakte direct ruimte voor een succesvolle tweede plaat onder de noemer ‘The Journey’(2014).

Twee albums op zak zorgde voor een afwisselend en interessant live programma en dat kwam goed tot zijn recht op vele festivals, in clubs en in het theater. Na een succesvol 2016 met de singles ‘I’m Still Alive’(Radio 2 Top Song), ‘This Time it’s for Real’ en de kersthit ‘Come on it’s Christmas’, komt Tim Akkerman begin 2017 met een nieuwe EP dat gepaard gaat met een nieuwe clubtour. Verwacht een muzikale avond met zijn komende EP centraal. Tim en de band halen alles uit de kast!

Tim Akkerman
Datum: Dinsdag 09 mei 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek