Adna naar De Roode Bioscoop

Ticketmaster
Adna naar De Roode Bioscoop
Adna naar De Roode Bioscoop

Adna is een mysterieuze muzikant uit Zweden. Haar nummers zijn bombastisch en subtiel, melancholisch en breekbaar. Die contrasten volgen elkaar met uiterste precisie op in de nummers van de zangeres die tegenwoordig in Berlijn woont. Haar elektronische nummers doen denken aan Florence + The Machine of Austra. ‘Run, Lucifer’ uit 2015 is het tweede album dat Adna uitbracht, en bracht haar naar podia door heel Europa. Dit jaar komt ‘Closure’ uit, een plaat die nóg persoonlijker is dan vorig werk, en een nog dieper inkijkje in Adna’s magische en donkere brein geeft.

Adna
Datum: Maandag 24 april 2017
Zaal: De Roode Bioscoop, Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 10 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek