Thomas Azier naar de Effenaar

Ticketmaster
Thomas Azier naar de Effenaar
Thomas Azier naar de Effenaar

Thomas Azier verruilde op 19-jarige leeftijd het Friese platteland voor Berlijn, nam zijn intrek in een oude fabriekshal en werkte er 5 jaar aan zijn debuutalbum ‘Hylas’; een melancholisch maar enorm dynamische synth-pop album, dat aanvoelt als een kruising tussen New Order en Depeche Mode. Inmiddels is hij verhuisd naar Parijs en het verschil tussen deze steden is goed te horen in zijn recentste nummer; de 3FM Megahit ‘Talk to Me’ draagt een vrolijker en persoonlijker tintje en doorbreekt de verwachtingen.

En als dat nog niet genoeg was; Thomas komt dit jaar ook nog keihard terug met nieuw album en spectaculaire live-show waarvan de visuals fenomenaal schijnen te worden.

Thomas Azier
Datum: 25 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek