Spinvis naar Paradiso

Ticketmaster
Spinvis naar Paradiso
Spinvis naar Paradiso

Spinvis knutselt en schaaft aan nummers tot ze goed zijn. Op ieder detail wordt gelet en dat is altijd te horen. Dat bewees hij keer op keer met de albums die hij tot dusver produceerde. En nu is hij vijf jaar na ‘Tot Ziens, Justine Keller’ terug met het nieuwe album ‘Trein, Vuur, Dageraad’ en de daarbij horende single ‘Hallo Maandag’. Maar Spinvis is niet alleen een studiomuzikant. Spinvis staat graag op het podium met zijn band en achtergrondzangeressen. En om verhalen die tijdens het concert kunnen worden verteld, zit hij uiteraard nooit verlegen. Voor je het weet ben je verslaafd aan Spinvis en dan wil je niets anders meer.

Spinvis
Datum: Zondag 21 mei 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek