Blackstreet naar 013

Ticketmaster
Blackstreet naar 013
Blackstreet naar 013

If you need a fix: tonite staat Blackstreet in 013! Deze heren hebben met ‘No Diggity’ misschien wel het allerbeste R’n’B nummer ooit gemaakt. Alles klopt eraan. Die beat, dat geneuriede ‘Hm-mmm’, die piano… wat een track! Voor de hitparade luisteraar hield het daar wel op, maar de fans weten wel beter. Het hele album ‘Another Level’ doet zijn naam eer aan, met tracks als ‘Fix’ en ‘Don’t Leave Me’.

Maar Blackstreet heeft ook nog andere heerlijke R’n’B glijders, zoals ‘Deep’ en ‘Before I Let You Go’. Vanavond laten ze in de bezetting Mark Middleton, Eric Williams & Jeremy ‘Remy’ Hanna ook jou zweten met hun zwoele sound tijdens hun enige volledige show in Nederland. Play on playette!

Blackstreet
Datum: zo 26 maart ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek