Bohemian Betyars naar Merleyn

Ticketmaster
Bohemian Betyars naar Merleyn
Bohemian Betyars naar Merleyn

Dit is met gemak een van de meest bizarre en aanstekelijke bands van Europa. Met invloeden van Manu Chao, Gogol Bordello tot System of a Down, begrijp je dat folk en rock elkaar ontmoeten in Bohemian Betyars. Of eigenlijk: dat speedfolk en freakpunk elkaar ontmoeten. De bandnaam is afgeleid van de Hongaarse woorden Bohém (vrolijke mensen met een onconventionele levensstijl) en Betyár (18e eeuwse vogelvrije bandieten die later volkshelden werden). Anno 2016 is het een zeer geroutineerde Hongaarse feestband die elk publiek in beweging krijgt met punk, ska, Balkan en gipsymuziek.

Op volle snelheid en met niet aflatende passie speelt de Hongaars band Bohemian Betyars hun speedfolkfreakpunk van zich af. De band speelde de afgelopen jaren al op veel van de grootste festivals in Europa en komt nu na een spetterende show op Eurosonic terug naar Nederland om ook Merleyn op de kop te zetten.

Bohemian Betyars
Datum: 30 maart
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek