Bohren & der Club of Gore naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Bohren & der Club of Gore naar Tivoli Vredenburg
Bohren & der Club of Gore naar Tivoli Vredenburg

De Duitse band Bohren & der Club of Gore maakt een volstrekt unieke mix van slowjazz en ambient. Daar voegen ze dan nog een aardedonkere ondertoon aan toe – erfenis uit het hardcoreverleden van de bandleden en reden waarom de muziek van Bohren & der Club of Gore ook wel ‘doomjazz’ wordt genoemd. De hoofdrol in de band is weggelegd voor Christoph Clöser en zijn weemoedig-trage tenorsaxpartijen, al neemt op het laatste album Piano Nights (2014) de piano even de belangrijkste plek in. Voor nieuwelingen verscheen eind 2016 de uitstekende dubbele verzamelaar Bohren For Beginners!

Bohren & der Club of Gore
Datum: 22 september
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek