Close Talker naar Hedon

Ticketmaster
Close Talker naar Hedon
Close Talker naar Hedon

Een van Canada’s beste exportproducten komt naar Hedon. Close Talker verlaat de koude winterprairie waar de nieuwe cd Lens tot stand is gekomen, om deze aan de wereld te presenteren. De nieuwe plaat is naar eigen zeggen een nieuw hoogtepunt van creativiteit, waar een volwassen geluid, rauwe energy en kwetsbaarheid samenkomen.

De frisse jonge rockband is ontstaan in 2012 en bracht in korte tijd twee platen uit, waarna er meerdere tours door heel Europa en Noord Amerika volgden. Sinds de zomer van 2015 speelt de band in de huidige formatie, wat een boost bleek te zijn om de unieke energieke sound die de band kenmerkt te perfectioneren. De jeugdvrienden Will Quiring, Matthew Kopperud en Christopher Morien werden door Q Magazine al bestempeld als een van de meeste innovatieve en pakkende bands van Canada!

Close Talker
Datum: vr 02 juni 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek