Dodecahedron naar 013

Ticketmaster
Dodeca- hedron naar 013
Dodeca- hedron naar 013

Dodecahedron is één van de meest interessante metalbands is die momenteel uit het Nederlandse slijk opgerezen is. De self-titled debuutplaat is nu alweer vijf jaar oud. In de tussentijd hielden de muzikanten zich bezig met andere projecten, waaronder de obscure blackmetal band Nihill. Maar 2017 markeert dan eindelijk de terugkeer van Dodecahedron! En als we de eerste track ‘Hexadron – Tilling The Human Soil’ mogen geloven worden de grenzen van de blackmetal nog verder opgetrokken. Is het nog wel black? Of is het deathmetal? Blackend progressive death? Tech-black? Dodecahedron is een vormloze entiteit die zich niet in woorden laat vangen.

Verwoed is de nieuwe band van de man achter Woudloper. De in 2016 verschenen EP ‘Bodemloos’ brengt naargeestige black. Psychedelisch en atmosferisch, maar niet op de post-blackmetal-manier die we nu kennen. Daar is dit toch eventjes te occult voor. De nieuwe Nederlandse band Ulsect heeft maar meteen getekend op het gerespecteerde Seasons Of Mist-label. Wat we muzikaal precies kunnen verwachten is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar met (ex-)leden van Dodecahedron en Textures is kwaliteit gegarandeerd.

Dodecahedron
Datum: vr 19 mei ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek