Verwoed & Dodecahedron naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Verwoed & Dodeca hedron naar Tivoli de Helling
Verwoed & Dodeca hedron naar Tivoli de Helling

De Tilburgse black-metalband Dodecahedron (voorheen bekend als Order of the Source Below) blies in 2012 alle concurrentie van de kaart met hun zelfgetitelde debuutalbum. Verwacht een furieuze partij on-Nederlands goede avant-gardemetal die alle kanten op stuitert, maar toch vooral de donkere en technische kant. 17 maart verschijnt hun tweede album Kwintessens! Dodecahedron wordt vergezeld door Verwoed, de Utrechtse eenmansband (live zijn ze met vijf) die vorig jaar debuteerde met de ep Bodemloos, vol psychedelische black metal met intrigerende ambient-ondertonen. De albumpresentatie tevens eerste liveshow in DB’s afgelopen jaar was in de voorverkoop al stijf uitverkocht. Opener van deze avond is Ulsect, een nieuwe band met leden van Dodecahedron en (ex-) Textures. Rondom deze show verschijnt hun debuutalbum op Season of Mist.

Dodecahedron + Verwoed
Datum: 21 mei
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek