Ásgeir naar Paradiso

Ticketmaster
Ásgeir naar Paradiso
Ásgeir naar Paradiso

Ásgeir Trausti Einarsson, kortweg Ásgeir, is weer terug met een nieuw album dat in mei uitkomt: ‘Afterglow’. De IJslandse zanger vergaarde enorm succes met zijn debuutalbum ‘In The Silence’ in 2014, welke een Engelse vertaling is van het twee jaar eerder in zijn thuisland verschenen ‘Dýrð í dauðaþögn’. In de folksongs op het nieuw album zijn de tegenstellingen tussen ijzige electronica en Ásgeir’s warme stem gebleven. Nieuw zijn de invloeden van soul, r&b en zelfs gospel van over de hele wereld. De plaat is bovendien een familiealbum geworden: vader Einar Georg Einarsson, die in eigen land een bekende dichter is, schreef de teksten van nummers ‘Afterglow’ en ‘New Day’, broer en gitarist Steini doet ook een duit in het zakje en schreef de tekst voor single ‘Unbound’.

Ásgeir
Datum: Donderdag 18 mei 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uurVoorverkoop vanaf 10 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek