He Is Legend naar de Melkweg

Ticketmaster
He Is Legend naar de Melkweg
He Is Legend naar de Melkweg

Met een naam afgeleid van vampierroman ‘I Am Legend’ door Richard Matheson, zou je denken dat het Amerikaanse He Is Legend sterk geïnspireerd is door zombies en vampieren. Dat is echter niet het geval. Het quintet produceert een sound die ergens ligt tussen post-hardcore, Southern rock en heavy metal met persoonlijke teksten over zelfverheffing in een wereld van goed en kwaad. Deze worden gezongen door frontman Schuylar Croom die het ene moment croont als een classic rockzanger, maar het andere moment grauw gromt als Metallica’s James Hetfield in zijn hoogtijdagen. Op het meest recente ‘Heavy Fruit’ is de sound meer rock n’ roll en minder core, maar nog steeds even krachtig.

He Is Legend
Datum: 30 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek