Matenrou Opera naar de Melkweg

Ticketmaster
Matenrou Opera naar de Melkweg
Matenrou Opera naar de Melkweg

De afgelopen jaren heeft de visual kei power metalband Matenrou Opera hard gewerkt om te komen waar ze nu zijn. Hoewel langdurig lid, de gitaarvirtuoos, Anzi vertrok, is de band als een feniks uit zijn as herrezen. Anzi is met verve vervangen door voormalig Deluhi-gitarist en met hem is vorig jaar de nieuwe EP ‘Phoenix Rising’ opgenomen en uitgebracht. De nieuwe, epische composities vol met sfeer en kracht maken de Japanners iedere keer weer indruk. Kom en laat je overdonderen door MO’s ‘Wall Of Sound’ vol met gruizige distortion, meesterlijke zang en indrukwekkende synths.

Matenrou Opera
Datum: 09 juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 10 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek