Natalie Imbruglia naar de Melkweg

Ticketmaster
Natalie Imbruglia naar de Melkweg
Natalie Imbruglia naar de Melkweg

Vraag mensen naar hun meest iconische nummers van de jaren ’90 en de kans is groot dat ‘Torn’ er tussen zit. Het nummer was jarenlang niet van de radio te slaan en zorgde voor een verkoop van een slordige 7 miljoen exemplaren van haar debuutalbum ‘Left of the Middle’, waarmee het het best verkochte debuut van een vrouwelijke artiest aller tijden is. Daarna volgden onder meer ‘Come to Life’ in 2009 waarop ze samenwerkte met Chris Martin van Coldplay en ‘Male’ in 2015, een verzameling covers van haar favoriete nummers door mannelijke zangers. Tijdens haar nieuwe wereldtour speelt ze nummers uit haar hele oeuvre in een intieme, akoestische setting, als cadeautje voor haar trouwste fans!

Natalie Imbruglia
Datum: 10 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 10 feb

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek