NIBBEN’ FT. Ray Fuego, Tads Thots & Ghqst naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
NIBBEN’ FT. Ray Fuego, Tads Thots & Ghqst naar de Nieuwe Nor
NIBBEN’ FT. Ray Fuego, Tads Thots & Ghqst naar de Nieuwe Nor

‘NIBBEN’, dat is Amsterdamse hiphoptaal voor ‘binnen’. En binnen in de NIEUWE NOR is waar het op zaterdag 1 april gaat gebeuren, een écht uitbundig en rauw hiphop-sfeertje met de eerste Limburgse show van Ray Fuego, Tads Thots en GHQST. Inderdaad, dat zijn drie van de leden van het SMIB-collectief dat zo lekker gaat de laatste tijd. Maar ‘NIBBEN’ is méér: een hele avond losgaan op de lekkerste hiphop-tracks uit binnen- en buitenland van diverse DJ’s, zoals next best thing I-Won, naast live-acts, ook met Limburgse roots, want daar zorgen de boys van $lenterpri$e wel voor. Dus, wees welkom en kom binnen bij NIBBEN!

Ray Fuego is de voorman van SMIB en de aansticht van de punk-attitude die nu rondom het hiphop-collectief hangt. Fuego’s muziek lijkt misschien sluw en duister met zijn extravagante uiterlijk en roekeloze mentaliteit. Maar vergis je echter niet: Ray Fuego staat voor positiviteit en energie, iets dat Nederhop miste deze energie, tot Ray Fuego toetrad tot de rap game.

NIBBEN’ FT. Ray Fuego, Tads Thots & Ghqst
Datum: 01 April 2017
Zaal: Nieuwe Nor, Heerlen
Zaal open: 22:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek