Rondé naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Rondé naar Tivoli Vredenburg
Rondé naar Tivoli Vredenburg

Met de single Run zette de Utrechtse indiepopband RONDÉ zich in 2014 op de kaart. Het vijftal scoorde een 3FM Megahit en de band werd door het radiostation uitgeroepen tot Serious Talent. Ook de opvolger We Are One was een succes en met de twee grote hits op zak tourde de band in de zomer van 2015 langs vijftig festivals waaronder Lowlands, Concert At Sea en Mysteryland. Muzikaal kan het alle kanten op bij Rondé: van stampende festival-anthems tot de melodieuze, eighties-achtige pop van hun nieuwe single Why Do You Care.

Het debuutalbum, opgenomen in Berlijn, is afgelopen januari verschenen. Spelen in Utrecht is voor de band een thuiswedstrijd, zo ook te zien was tijdens hun succesvolle show in Pandora. Nu is het tijd om te gaan knallen in Ronda!

Rondé
Datum: 02 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek