Sef naar ‘t Paard

Ticketmaster
Sef naar ‘t Paard
Sef naar ‘t Paard

De Amsterdamse Sef; is hij nu rapper of popartiest? Bijzonder is hij zeker. Je kent hem van talloze hits die hij met o.a Partysquad, The Opposites en Dio scoorde. Een ‘Flinke Naam’ in de scene dus.

Solo kan Sef echter helemaal zijn ei kwijt; hij deinst er niet voor terug om refreintjes en soms zelfs complete nummers in te zingen, op een muzikale ondergrond die vaak meer naar pop en electro neigt dan naar hiphop. In 2011 kwam zijn eerste solo plaat uit met hits als ‘De Leven’. Ook ‘Toch Houdt Ze Van Mij’ van het – in 2015 uitgebrachte album ‘Kleuren’ – kwam hij perfect uit de verf. Collabs zijn er nog steeds, zo zijn Faberyayo, Willie Wartaal en ook Dio op zijn platen te horen.

24 maart 2017 komt zijn splinternieuwe album ‘Excusez Moi’ uit. “‘Excusez Moi’ betekent voor mij sorry zeggen, dat ik op dit album precies ga doen wat ik wil. Eigenlijk dus juist geen pardon. Ik verexcuseer me niet, maar heb tien liedjes gemaakt waar ik hartstikke trots op ben en die samen mijn nieuwe album vormen.”

Een dag na zijn albumrelease begint zijn clubtour al en het Paard kon natuurlijk niet ontbreken . Zijn optreden in april 2016 rockte de pan uit, dus we zien deze muzikale veelvraat heel graag terug om opnieuw een feestje te bouwen.

Sef
Datum: 16 april
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek